CHINAFLOOR Hosted Buyerprogramma: 23 maart 2020

Wordt Hosted Buyer bij Domotex Asia

De organisatoren van Domotex asia / CHINAFLOOR nodigen professionals op het gebied van houten en veerkrachtige vloeren uit om Hosted Buyers te worden bij de volgende editie van de beurs en zestig topproducenten van hout en veerkrachtige vloeren uit de regio te ontmoeten. De geselecteerde Hosted Buyers genieten vier nachten van gratis hotelaccommodatie, VIP-status, een exclusieve uitnodiging voor de VIP International Party en nog veel meer.

Binnen twee decennia van ontwikkeling is er een compleet systeem ontstaan ​​in de Chinese houten vloerensector, waardoor het land een van de grootste producenten van houten vloeren ter wereld is. Met ongeveer 3.000 fabrikanten van houten vloeren in China stijgt de vraag nog steeds, vooral vanwege de aantrekkingskracht die de producten hebben in het buitenland.De veerkrachtige vloer kende ook weer een spectaculair jaar van groei in zowel omzet als volume en wint opnieuw momentum, vooral vanwege de prestaties van subcategorieën zoals SPC-vloeren met harde kern. SPC-vloeren zijn een zeer jonge categorie en toch beschouwen de vloerenexperts het als een revolutionair product. De marktleiders bevinden zich voornamelijk in China.

Daarom nodigt Domotex asia / CHINAFLOOR vloerprofessionals uit om China's beste hout-, SPC-, LVT- en WPC-vloerbedrijven te ontmoeten. Het Hosted Buyers-programma voor houten en veerkrachtige vloeren van 2020 vindt plaats op 23 maart in het Sheraton Hotel als onderdeel van Domotex asia / CHINAFLOOR.

Stuur het ingevulde aanvraagformulier naar Hassan Ahmad: hassan.ahmad@vnuexhibitions.com.cn 
www.vnuexhibitions.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven