Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En speelt in op de 'Wabi-Sabi' trend

De travertin is aan een sterke opmars bezig

De travertin is aan een sterke opmars bezig. Variërend in tinten van lentehoning, over goudkleurige caramel tot grijsbruin biedt een vloer, wand, gevel of interieurafwerking in travertin een antwoord op de vraag naar warme zachtheid. Kenmerkend zijn de zichtbare overblijfselen van planten en dieren die zich onthullen door fossielen, schelpen of kleine gaatjes in het oppervlak.  De Travertin speelt  - met haar eigenzinnig en grillig karakter -  ook in op de ‘Wabi-Sabi’ trend.  Een woonstijl getypeerd door imperfecte schoonheid: rauwe, onbewerkte materialen als hout en steen met zichtbare barsten in een sober aards kleurenpalet.

Met travertin haal je de sfeer van de Middellandse zee in huis. Tal van iconische gebouwen als het Colosseum in Rome werden in deze tijdloze klassieker opgetrokken. Leuk om weten is dat travertin ook lichtdoorlatende eigenschappen kent. Het licht filtert zich op subtiele wijze door de natuursteen, waardoor er prachtige details gecreëerd worden.

Geschikt voor toepassingen binnen – en buitenshuis.

Meer informatie:
Beltrami
info@beltrami.be
www.beltrami.be 

Publicatiedatum: