Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NikolaTesla Flame combineert afzuiging met koken op gas

De NikolaTesla Flame is een gaskookplaat met geïntegreerde kap gemaakt van gietijzer en glaskeramiek. Het ontwerp is van de hand van Fabrizio Crisà. 
De eerste GAS-afzuigkookplaat is een innovatie op het gebied van veiligheid. Elica was de eerste die NikolaTesla Flame bedacht, waarbij afzuiging wordt gecombineerd met koken op gas.

Na voortdurend onderzoek en in-house laboratoriumtesten is er een veilig product ontstaan, dat volledig voldoet aan de wettelijke normen op het gebied van de output en het vermogen van de vlam, waardoor degenen die graag koken de mogelijkheid hebben om elk manier van koken te proberen, zonder de beste afzuigprestaties en de verwijdering van dampen en geuren teniet te doen, die alleen Elica-afzuigkappen kunnen garanderen.

De Nikolatesla Flame heeft vier branders plus een extra brander, een gietijzeren plaat ter ondersteuning van bijvoorbeeld een pan, multifunctionele wokondersteuning, en een elektronische afzuigregeling.

Door de Woksteun boven de zuigaansluiting te plaatsen, wordt de afzuigkracht verbeterd voor een intensere kookervaring. Alle gietijzeren componenten zijn afneembaar en kunnen in de vaatwasser worden gewassen. De keramische glazen kookplaat vereenvoudigt de dagelijkse reinigingswerkzaamheden.

Meer informatie:
Elica
www.elica.com 

Publicatiedatum: