Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

NikolaTesla Flame combineert afzuiging met koken op gas

De NikolaTesla Flame is een gaskookplaat met geïntegreerde kap gemaakt van gietijzer en glaskeramiek. Het ontwerp is van de hand van Fabrizio Crisà. 
De eerste GAS-afzuigkookplaat is een innovatie op het gebied van veiligheid. Elica was de eerste die NikolaTesla Flame bedacht, waarbij afzuiging wordt gecombineerd met koken op gas.

Na voortdurend onderzoek en in-house laboratoriumtesten is er een veilig product ontstaan, dat volledig voldoet aan de wettelijke normen op het gebied van de output en het vermogen van de vlam, waardoor degenen die graag koken de mogelijkheid hebben om elk manier van koken te proberen, zonder de beste afzuigprestaties en de verwijdering van dampen en geuren teniet te doen, die alleen Elica-afzuigkappen kunnen garanderen.

De Nikolatesla Flame heeft vier branders plus een extra brander, een gietijzeren plaat ter ondersteuning van bijvoorbeeld een pan, multifunctionele wokondersteuning, en een elektronische afzuigregeling.

Door de Woksteun boven de zuigaansluiting te plaatsen, wordt de afzuigkracht verbeterd voor een intensere kookervaring. Alle gietijzeren componenten zijn afneembaar en kunnen in de vaatwasser worden gewassen. De keramische glazen kookplaat vereenvoudigt de dagelijkse reinigingswerkzaamheden.

Meer informatie:
Elica
www.elica.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven