JT Easy Chair na 15 jaar nieuw leven ingeblazen

De Easy Chair uit de JK-serie, een van Ritzwell's meest gewilde productlijnen, is na 15 jaar nieuw leven ingeblazen. De JK Easy Chair wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige constructie van dik leer rond een slank roestvrijstalen frame. Het platte ontwerp van de zitting, dat optimaal gebruik maakt van het dikke leer, en het volumineuze rugkussen zorgen voor een prachtige combinatie van stijl en comfort.De aantrekkingskracht van het dikke leer is zijn natuurlijke uitstraling en diepgaande verouderingskwaliteit. En het zorgvuldig afgewerkte plantaardig gelooide leer maximaliseert de echte charme van leer. Zelfs het aangename piepende geluid dat de stoel maakt wanneer je erop zit, laat je de hoge kwaliteit van het materiaal voelen.

Met de flexibele dikke lederen riem rond het rugframe en het dubbellaagse volumineuze rugkussen dat je rug en heupen zacht ondersteunt, is het prettig zitten in deze stoel.

Het roestvrij staal, dat is gecoat in een kleur die is geïnspireerd door een traditionele Japanse kleur, straalt samen met het dikke leer rond de armen dat is gestikt in dezelfde kleur als het frame, warmte uit en brengt het levenloze beeld van dit anorganische metaal tot leven.

Het nauwgezet leren stiksel dat een bekwame ambachtsman zorgvuldig met de hand steek voor steek heeft afgewerkt, is het product van Ritzwell's onvermoeibare streven naar verfijnde vormen en het verzachten van het harde imago van dik leer.

"De diepe toon van ons roestvrij staal en de natuurlijke textuur van dik leer wekken een serene schoonheid op. Oud en nieuw leven naast elkaar in de JK Easy Chair. Dit is een nieuwe charme die voortkomt uit de gepassioneerde toewijding van Ritzwell aan productie.

"We willen dat de meubels die we maken in de harten van onze klanten blijven. We willen ontwerpen maken die de tand des tijds kunnen doorstaan ​​en die klanten nooit zat raken." JK Easy Chair belichaamt met zijn tijdloze karakter inderdaad het kernconcept van Ritzwell.

Meer informatie:
Ritzwell
www.ritzwell.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.