Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lamett presenteert nieuwe collectie op Domotex

'Authentiek houteffect, maar veelzijdiger'

Laminaat- en parketspecialist Lamett presenteert zijn nieuwe Yukon-collectie in zijn innovatieve ParquetVinyl-serie vloeren op Domotex 2020 in Hannover - ontworpen om indruk te maken met zijn bedrieglijk realistische houtafwerking.

Na het enorme succes van het drielaagsparket 'Carcassonne' wil de wereldwijde specialist in laminaat- en parketvloeren Lamett tijdens de aankomende Domotex in januari zijn nieuwe Yukon ParquetVinyl-collectie presenteren. Het idee achter ParquetVinyl is het verfraaien van de nieuwste innovaties in vloerbedekkingen op vinylbasis met een ongeëvenaarde natuurlijke uitstraling. Lamett beweert dat de Yukon-collectie vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout, inclusief bedrieglijk realistische scheuren en noesten op planken die zijn gestructureerd en ontworpen om een ​​authentiek houten gevoel te creëren met behulp van innovatieve EIR-technologie.

Een van de grote voordelen van Yukon is de volledig waterdichte afwerking, zelfs op schuin aflopende randen (wat meestal een berucht zwak punt is), waardoor het een ideale vloerbedekking is in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens. Yukon is eenvoudig te installeren met behulp van een uiterst handig kliksysteem en beschikt over een geïntegreerde IXPE-backing die eventuele onregelmatigheden in de ondervloer egaliseert en tegelijkertijd de akoestiek verbetert. De stabiele drager bestaat voor 70 procent uit kalksteen en is volledig weekmakervrij, bedekt met een laag folie in hoge resolutie, gevolgd door een robuust, transparant slijtoppervlak (gebruiksklasse 33) en afgewerkt met een matte PU, anti-slip coating. Klanten kunnen kiezen uit twee opties voor het leggen van de vloer: in parallelle rijen van klassieke planken of een zigzag visgraatontwerp.

Lamett Europe op de Domotex

U kunt Lamett Europe bezoeken op Domotex om meer te weten te komen over de nieuwste producten en diensten in Hal 12 bij stand C79.

Meer informatie:
Lamett
www.domotex.de 

Publicatiedatum: