Beter Bed en Beddenreus vieren heropening

Beter Bed en Beddenreus openen vandaag (donderdag 28 november) op feestelijke wijze opnieuw de deuren van beide winkels aan Kruisvoort 30 op Woonboulevard Breda XXL. Inwoners van Breda en omgeving zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen in de volledig verbouwde winkelomgeving. Beter Bed en Beddenreus laten de heropening niet onopgemerkt voorbijgaan en vieren dit met allerlei feestelijke acties en kortingen.

Ronald Voogt, algemeen directeur, en Martijn Akkermans, directeur Operations, zijn bij de opening aanwezig. “Onze winkels in Breda kampten enige tijd geleden met wateroverlast en waterschade en waren hierdoor genoodzaakt om tijdelijk de deuren te sluiten. De winkels zijn nu volledig verbouwd en zien er fantastisch uit. Zij hebben een complete make-over gehad en zijn nog overzichtelijker en toegankelijker geworden”, vertelt Ronald Voogt.” Onze klanten krijgen alle ruimte om kennis te maken met ons ruime assortiment. We nodigen dan ook iedereen uit Breda en omgeving van harte uit om langs te komen in onze compleet vernieuwde winkel.”

Volop slaapkamerinspiratie
Bij Beter Bed Breda kan iedereen terecht voor een goed en eerlijk slaapadvies en héél veel slaapkamerinspiratie. Een deskundig en enthousiast team van slaapadviseurs geeft advies over de verschillende collecties en producten: van boxsprings en bedden tot matrassen en beddengoed. De uitgebreide collectie bestaat uit verschillende topmerken, zoals Emma, TEMPUR®, M line en de eigen Beter Bed-merken Beter Bed Select, Kårlsson en MioDormio.

Ook bij Beddenreus Breda kan je terecht voor slaapkamerinspiratie en vind je de beste producten voor je slaapkamer tegen een zeer aantrekkelijke prijs. In de collectie vind je daarnaast een ruim aanbod aan beddengoed en slaapkameraccessoires. Beddenreus Breda verkoopt eigen merken als Topcare, Nordland, Vitalis, M-concept en Dreamtime, maar ook topmerken als Beddinghouse en Cinderella.

Over Beter Bed
Beter Bed is al ruim 35 jaar een expert in slapen. De beddenwinkel combineert een uitgebreid, innovatief en slim gepositioneerd assortiment merken en kwaliteitsproducten met scherpe prijzen en verregaande service. De medewerkers zijn het succes van de formule. Zij weten als geen ander wat goede rust en de beste slaapbeleving voor mensen betekent. En ze zijn pas echt tevreden als jij dat ook bent. De collectie is verkrijgbaar in ruim 80 winkels in Nederland en online.

Over Beddenreus:  expert in goed slapen voor een betaalbare prijs
Al meer dan twintig jaar biedt Beddenreus een basisassortiment aan slaapkamerproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beddenreus is onderdeel van Beter Bed, een beursgenoteerd familiebedrijf dat goed slapen voor iedereen mogelijk wil maken. Met de discount formule speelt Beddenreus direct in op ontwikkelingen in een concurrerende markt. De collectie is verkrijgbaar in 34 winkels in Nederland en online.

Meer informatie:
Beterbed

www.beddenreus.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven