Nieuwe lamp van ontwerper Enzo Catellani vernoemd naar zijn dochter

Ontwerper Enzo Catellani's nieuwe ontwerp is een van messing gemaakte draadloze LED-tafellamp: de Giulietta BE T. Catellani: "Ik wilde een lamp maken die de naam van mijn dochter Giulia droeg. Daarom moest hij elegant, eenvoudig, discreet en zachtaardig zijn. Om die reden kreeg hij op deze manier vorm."

Dankzij de batterijvoeding en de afwezigheid van kabels kan de nieuwe Giulietta BE overal gemakkelijk heen worden geplaatst. Met een simpele aanraking van de hand kan Giulietta BE worden ingeschakeld en worden ingesteld op drie verschillende lichtintensiteiten. Giulietta BE bestaat uit een dunne staaf - die op een cirkelvormige voet staat - en een cirkelvormige schijf die zich, schijnbaar zonder enige ondersteuning, om de staaf heen zit. Deze schijf verbergt de lichtbron en is het onderscheidende kenmerk van de lamp, die deel uitmaakt van de collectie "Giulietta".

Meer informatie:
Cattelani & Smith
www.catellanismith.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.