Keukenrenovatie met nieuwe Naturals vloer

Een voorbeeld uit de praktijk. Voor de renovatie van hun woning ging de familie Bulder naar woonwinkel Woonmode in Rijswijk. "Wij kwamen in contact met de winkel via een vriend van ons die daar een vloer had gekocht. We kozen voor de nieuwe vloeren van COREtec, omdat we daar al heel wat positieve dingen over gehoord hadden. Vooral het gemak en het onderhoud ervan kwamen meermaals ter sprake", vertelt Sjef Bulder.

"Waarom COREtec? Omdat het onderhoudsvriendelijke, goed isolerende en prima met vloerverwarming te combineren vloeren zijn. Bovendien zijn ze geluiddempend. We houden erg van houten vloeren. In ons oude huis hadden we ook een houten vloer en het geeft het gevoel van warmte. Dat vonden we van het Leaf decor van COREtec ook.” De oppervlakte van de woonkamer en keuken met is circa 50m2. "We vinden het onderhoud van de vloer prima en het is goed afneembaar. Ook kan de vloer goed tegen water. Met een hond en een kind is dat erg fijn, we zouden de vloeren zeker aanraden”, vervolgt Sjef.

COREtec is leverancier van meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec wil zich onderscheiden door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, samenstelling en opbouw, opmerkelijke eigenschappen en comfort. De vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk. Alle vloeren kunnen geplaatst worden op elke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kilksysteem.

Grote keuze
COREtec heeft een ruim aanbod aan kleuren & stijlen: een vloer voor elke persoonlijkheid. De populaire Naturals Collectie, met authentieke en natuurlijke houttexturen, is nu ook deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook hier ligt de nadruk op de gebruiksvriendelijke en eenvoudige installatie dankzij het handige A&B-kliksysteem. De meerlagige vloerbekleding met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

Meer informatie:
COREtec
www.corectefloors.com 

Woonmode
www.woonmode.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven