Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ming vaas bekleed met 1300 smurfenpoppetjes

Ontwerper Diederik Schneemann maakt bijzondere objecten rond het onderwerp verzamelen. Van een klok gemaakt van luciferdoosjes tot deze handgeschilderde Ming vaas. Deze is bekleed met ruim 1.300 smurfenpoppetjes in allerlei kleuren.

In de zoektocht naar nieuwe, interessante materialen om mee te werken, ontdekte Schneemann enkele oude, afgedankte en unieke verzamelingen die mensen in de loop van vele jaren lang koesterden. "Dergelijke verborgen collecties, zoals luciferdoosjes, spelden, ansichtkaarten, smurfen of parfumflesjes vertegenwoordigen een ander soort waarde dan dure materialen zoals marmer of brons. Denk aan liefde, inspanning, toewijding, de evocatie van een tijdperk, het oproepen van gevoelens en vroege herinneringen", aldus Diederik Schneemann.

De ontwerper zoekt naar een unieke kwaliteit in verzamelde items en toont ze in een aantal volledig nieuwe designstukken, waardoor een nieuwe realiteit wordt gecreƫerd.

Meer informatie:
Diederik Schneemann
www.diederikschneemann.com

Publicatiedatum: