Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jarige 'ome Jan' Westland in het zonnetje gezet

Ome Jan ging tien jaar geleden met pensioen, maar kan zijn werk nog steeds niet missen. Hoewel hij destijds Ojee Design verkocht aan Henry van Os van Cartel Living, is Jan Westland tot op de dag van vandaag nauw betrokken bij het bedrijf, een oer-Hollandse fabrikant van moderne fauteuils.Dinsdag 26 november wordt Jan 80 jaar. Voor interieurcentrum De Woonindustrie in Nieuwegein, waar Ojee Design een showroom heeft, reden om alvast vandaag alle relaties van Jan Westland uit te nodigen om hem te verrassen met koffie en taart in het Atelier.

Bezoekers van De Woonindustrie worden via een billboard op de hoogte gebracht van de feestelijke verjaardag van Ome Jan.

Uit handen van mede-eigenaar Edwin Loeff kreeg Jan een boeket bloemen overhandigd. Ook ontving hij een ingelijste cover van een magazine waarop hij is afgebeeld. Jan was zichtbaar geraakt. "Bedankt voor dit geweldige idee, ik ben er heel trots op. Dit geeft me kracht!” Hij bedankte alle aanwezigen voor hun komst en hoopte uit de grond van zijn hart dat de saamhorigheid onder de ondernemers van De Woonindustrie de komende tijd verder zal toenemen.
Edwin Loeff roemde Jan's persoonlijkheid. Volgens hem staat de jarige ondernemer garant voor eerlijkheid en veel enthousiasme. 


Uit handen van mede-eigenaar Edwin Loeff kreeg Jan een boeket bloemen overhandigd.

De showroom, de fabriek en het kantoor van Ojee Design zijn gevestigd aan de Gutenbergweg 5c in Culemborg. In De Woonindustrie heeft Ojee Design een extra showroom waar een groot deel van de collectie vertegenwoordigd is.

De aanwezigen - familie, collega’s en exposanten van De Woonindustrie - werden getrakteerd op een gebakje.

(Ome) Jan een felicitatie sturen? Stuur je bericht naar: info@ojeedesign.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven