Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Toelichting oprichter Van Rooij bij Van Waay & Soetekouw

Introductie nieuwe JAPTH LED-verlichting

JAPTH, een afkorting voor ‘Just A Perfect Thing’. Hoogwaardige kwaliteit, verantwoord materiaalgebruik en een subtiele vormgeving met uitgesproken karakter is waar dit Nederlandse label voor gaat in zijn ontwerpen. JAPTH werkt samen met verschillende bekende Nederlandse ontwerpers maar ook met jong talent van eigen bodem.

Duurzaamheid
De lampen die JAPTH op de markt brengt worden op een maatschappelijk verantwoorde manier in Nederland gemaakt. De lampen worden met de hand vervaardigd door mensen die, om verschillende redenen, moeite hebben met een baan te vinden. JAPTH heeft als uitgangspunt om optimaal energiezuinig te zijn met het gebruik van LED-lampen. Zo draagt dit label bij aan een eerlijke en verantwoorde productie die het milieu zo min mogelijk zal belasten.

De gezichten achter JAPTH
JAPTH is een initiatief van drie ontwerpers. Aart van Rooij, Eduard Sweep en Kees Heurkens besloten hun handen ineen te slaan om dit innoverende label op te zetten. Eduard Sweep en Kees Heurkens zijn ook wel bekend onder de naam Yksi. Het label heeft zichzelf in 2018 geïntroduceerd in Palazzo Francesco Turati te Milaan met maar liefst acht ontwerpen. De eerste ontwerpen die gepresenteerd werden zijn onder andere ontworpen door Yksi ontwerp, Richard Hutten en ByBelli design. Later voegde het design duo Daphna Laurens zich bij JAPTH.

Het nieuwe Nederlandse merk JAPTH presenteert zijn bijzondere collectie verlichting voor het eerst in een Nederlandse winkel bij Van Waay & Soetekouw. Op zondag 1 december zal oprichter Aart van Rooij aanwezig zijn in onze winkel om de ontwerpen toe te lichten.

Meer informatie:
JAPTH - Van Way & Soetekouw
www.vanwaayensoetekouw.nl

Publicatiedatum: