"Hierdoor wordt het bieden van totaaloplossingen realiteit"

Decorette opent shop-in-shop bij Flinders

Op 1 juli jl. hebben Decorette en Flinders hun handtekening gezet onder een samenwerking. Na een periode van opbouw zal de Decorette shop-in-shop op maandag 2 december 2019 officieel bij Flinders geopend worden. Flinders is leverancier op het gebied van design meubilair. Sinds 2015 heeft het bedrijf ook een winkel, van 1200 m2, in Zaandam. Consumenten vinden hier niet alleen stijlkamers met producten, maar kunnen hier ook terecht voor interieuradvies op maat.

Samenwerken
Waar Flinders zich richt op design meubilair, richt Decorette zich op woningtextiel. "De twee vinden elkaar in hun passie voor kwalitatieve producten, het inspireren van consumenten, het bieden van de beste service en de wil om totaaloplossingen te bieden voor ieder interieur.
Door deze samenwerking wordt het aanbod van beide bedrijven aangevuld en daarmee versterkt. Hierdoor wordt het bieden van totaaloplossingen realiteit. Een consument vindt straks alles voor zijn of haar interieur op één plek, zowel online als in de winkel in Zaandam. Van vloeren, wandbekleding en raamdecoratie tot banken, lampen en tafels", laat een woordvoerder weten.

Officiële opening
Op 2 december a.s. zal de Decorette shop-in-shop officieel openen in de Flinders winkel in Zaandam. “We zijn erg blij dat we in Flinders een partner hebben gevonden die dezelfde passie voor interieur deelt. Een samenwerking waarin we elkaar aanvullen en waar de consument van zal profiteren”, aldus Angela van Dongen, formuledirecteur Decorette.

Meer informatie:
Flinders
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
info@flinders.nl
www.flinders.nl 

Decorette
flinders@decorette.nl
www.decorette.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven