'Arga is de eerste en enige badkuip die is uitgerust met zoutinfuser'

Vrijstaand Swirlpool-bad gemaakt van acryl

De Arga is een vrijstaand Swirlpool-bad gemaakt van acryl ontworpen door Whynot Design. Arga, van het oude Griekse woord voor langzaam, is een jacuzzi-ontwerp in samenwerking met Why Not. Het product biedt een ervaring die het fysieke en mentale evenwicht opnieuw kan definiëren dankzij enkele onderscheidende en unieke kenmerken, zoals swirlpool-technologie: een delicate werveling omhult het lichaam en creëert een warme omhelzing; whisper + technology: een zoet geluid, zacht en delicaat, voor momenten van echte ontspanning; chromotherapie: de carrouselfunctie genereert ontspannende lichteffecten voor een persoonlijk moment van welzijn; gespecialiseerd badzout: dit zout is geproduceerd uit natuurlijke elementen en wordt vanuit de badrand in het bad gelaten voor een aangepaste behandeling

Swirpool-technologie is innovatief en creëert een rustige, aangename werveling door de subtiele jets die rust en ontspanning bevordert, ook dankzij de lichteffecten van de geïntegreerde LED's. ARGA-technologie houdt het water op de gewenste temperatuur die in het begin van de badervaring werd gekozen, zonder dat er heet water hoeft te worden toegevoegd. De ontspanning is daarom compleet en meeslepend.Met de Whisper + Technology kan de gebruiker een meeslepende ervaring van rust beleven, net als een bergbeek - een vredige ervaring, kalm en stil, in tegenstelling tot het doordringende en storende lawaai van de moderne metropool.

Geïntegreerde LED's laten de gebruiker volledig genieten van de voordelen van chromotherapie: kleuren die een aanvulling vormen op het zout en de zachte waterstroom, voor een vredig gevoel dat nog nooit eerder is ervaren.

Arga is de eerste en enige badkuip die is uitgerust met zoutinfuser: natuurlijke extracten die rijk zijn aan actieve stoffen die uit een ontspannende waterval stromen. De infuser laat het zout geleidelijk en gelijkmatig in het water komen. De vier beschikbare essences - Carpo, Thallo, Auxo ed Eirene, namen geïnspireerd door de Horae, mythologische Griekse godinnen - revitaliseren, regenereren, ontspannen en zorgen voor een perfect psychofysisch evenwicht. De BathSalts kunnen in elk bad worden gebruikt.

Het bedieningssysteem is een elegant touchpad: essentieel in vorm, gekenmerkt door een ovaal profiel, geïntegreerd in de badrand, gemakkelijk toegankelijk, zelfs vanuit zittende of liggende positie. Er zijn drie aanraakknoppen: een om de Swirpool-werveling te activeren, een voor de chromotherapiefunctie en een voor de BathSalts-infusie.

Het ontwerp is vloeiend, minimalistisch en veelzijdig, een ovale, geruststellende vorm, waarin u de tijd kunt vergeten dankzij de waterstroom en de suggestieve sfeer die door de verlichting wordt gecreëerd. Arga is verkrijgbaar in twee afwerkingen - wit mat of glanzend acryl - en kan vrijstaand of met de achterkant tegen de muur worden geïnstalleerd. 

Meer informatie:
Arga
www.jacuzziarga.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven