Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geperforeerde gipsplaten koppelen geluidsabsorptie aan gemak

Knauf strooit nieuwigheid uit: akoestische confetti

De geperforeerde gipsplaten van Knauf geven naar eigen zeggen een ruimte niet alleen een esthetische meerwaarde, maar absorberen ook storende geluiden. De SoundDesign Cleaneo-gipsplaten zuiveren de lucht en zijn eenvoudig te plaatsen. Verkrijgbaar in verschillende types, waaronder het nieuwe motief Confetti.

Akoestische gipsplaat 
Met de SoundDesign Cleaneo-platen kunnen plafonds met doorlopende perforaties gecreëerd worden die de ruimte een uitstekende akoestiek en sfeer geven. De geluidsabsorberende eigenschappen variëren naargelang het perforatietype, de draagwijdte beperken en de nagalmtijd reduceren.

De Cleaneo UFF-akoestiekplaten zijn geperforeerde gipsplaten voor geschroefde montage op metalen onderconstructies. Door de speciale UFF-kantvorm is het afwerken van naden en het snijden van kantstukken eenvoudig. 

Nieuw motief Confetti
De gipsplaten van Knauf zijn verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden, niet alleen op het vlak van vorm, maar ook wat perforaties betreft. Nieuw is het motief Confetti: onregelmatige rechthoekige perforaties voor een eigentijds resultaat.

Betere luchtkwaliteit
De gepatenteerde Cleaneo-technologie van Knauf is geïntegreerd in de akoestische plafonds van geperforeerde gipsplaten. Aan de basis ligt zeoliet, een microporeus waterhoudend gesteente van vulkanische oorsprong. Zeoliet helpt verontreiniging in gesloten ruimtes tegengaan en absorbeert hinderlijke stoffen uit de lucht. Op die manier draagt Knauf bij tot een beter binnenklimaat, zeker nu we gebouwen steeds beter isoleren.

Over Knauf
Knauf is producent van afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. 

Meer informatie:
Knauf
www.knauf.be 

Publicatiedatum: