Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bestemd voor stoffenproducenten en leveranciers

Registratie voor BFM Fabric Show geopend

De registratie voor de 2020 BFM Fabric Show London (voorheen bekend als The London Fabric Show) is geopend. Het tweedaagse evenement wordt georganiseerd en gehost door de BFM (British Furniture Manufacturers Association), en vindt plaats op dinsdag 25 en woensdag 26 februari 2020 bij voetbalclub Chelsea op Stamford Bridge in Londen.

Meer dan 35 Britse en internationale stoffenproducenten en leveranciers zullen hun nieuwste effen stoffen, en stoffen met patronen en kleuren introduceren. Te zien zijn geweven en speciale stoffen voor bekleding, bedden en stoffering. Samen met exposanten uit het Verenigd Koninkrijk zullen er stoffenproducenten uit België, Duitsland, Italië, Spanje en Turkije zijn. De nieuwste brandvertragende, vlek- en waterbestendige weefselbehandelingen zullen ook te zien zijn.

De Managing Director van BFM Nick Garratt zegt: “Ik was eerder koper bij de show en ben me er zeer van bewust hoe belangrijk het is voor Britse meubelfabrikanten. Het is echt een unieke kans om een ​​buitengewone reeks soorten stoffen en ontwerpen te zien - geproduceerd door enkele van de allerbeste stoffenfabrikanten en leveranciers van over de hele wereld. Het is een must voor stoffering en beddenmakers, en grote retailers die hun eigen stoffen kopen. Ik kijk ernaar uit om veel nieuwe en bekende gezichten te zien op Stamford Bridge."

De toegang is gratis en registratie is nu geopend op de beurswebsite.

Meer informatie:
BFM Fabric Show
www.bfmfabricshow.uk 

Publicatiedatum: