Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oikoi gebruikt licht als materiaal

Oikoi is een nieuw merk in de verlichtingssector, een Italiaanse spin-off van een toonaangevend Chinees bedrijf, dat zojuist haar nieuwste project heeft vrijgegeven. Op zoek naar een collectie die de creativiteit van Italiaanse ontwerpers en de technische en productie-expertise in China combineert, werd een serie van vier moderne armaturen gecreƫerd met onderscheidende lijnen en verzadigde kleuren als opvallende eigenschappen.



Het merk is gebaseerd op de benadering van het gebruik van industrieel glas als vertrekpunt voor elk ontwerp, waardoor esthetiek en functionaliteit naast elkaar kunnen bestaan. Het gebruik van een parametrisch algoritme in de ontwerpfase produceert texturen op het glas waardoor het licht gelijkmatig wordt verspreid of wordt omcirkeld, waardoor een magische omgeving wordt gecreƫerd.

De Odo-hanglamp bestaat uit twee concentrische elementen in gekleurd aluminium en glas met een satijnen afwerking, waardoor twee verschillende maar tegelijkertijd lichtintensiteiten mogelijk zijn. Het resultaat is fascinerend en kan vrijelijk worden aangepast.

Meer informatie:
Oikoi Design
www.oikoidesign.it

Publicatiedatum: