Origineel interieurstuk won IF Design Award 2019

'Gootsteen is combinatie van design met technologie'

Het is eenvoudig, maar innovatief: een keukenonderdeel dat zijn tijd ver vooruit is en design en technologie combineert. Het transformeert de klassieke gootsteen in een nieuw en origineel interieurstuk.

Wat is het? Up van Scarabeo, de antibacteriële keramische gootsteen.

Wat maakt het speciaal? Innovatief, maar met het oog op traditie, wordt het het ware middelpunt van de keuken. Het heeft de IF Design Award 2019 gewonnen voor zijn vooruitstrevende stijl, ontwerp en mogelijkheid om een ​​traditionele gootsteen te transformeren in een origineel decor.

Hoe het wordt gemaakt? Het is een keramische gootsteen met een verhoogde rand die het wasgebied markeert vanaf een uitbreiding die uitzet naar het aanrecht. De rand heeft een kleine opening waardoor water in de gootsteen kan stromen, terwijl de verlenging fungeert als een steunoppervlak, afdruiprek of zelfs als snijplank. Up is verkrijgbaar in een inbouwversie met een of twee wastafels en uitgerust met het innovatieve Scarabeo Bio-systeem, een antibacterieel systeem dat zorgt voor hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken keramiek.Wiens idee is het? Studio EMO Design, de internationale ontwerpstudio opgericht in 2008, bestaande uit een team van experts en ontwerpers die samenwerken op verschillende gebieden. De studio is gespecialiseerd in industrieel en productontwerp en heeft drie locaties: Italië, China en Polen.

Het ontwerp is gekozen omdat het ontwerp eenvoudig is en toch de spijker op zijn kop slaat omdat het een traditionele wastafel transformeert en een vleugje stijl toevoegt. Dankzij zijn innovatieve oppervlaktebehandeling garandeert het maximale hygiëne en netheid - dag en nacht, meldt Magazine Designbest.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven