De Architectuurguide neemt een bijzonder gebouw onder de loep

Huis van de toekomst is van hout

In Nederland wordt meestal gebouwd in beton en baksteen. Groupe Dunoyer brengt daar met luxe, milieuvriendelijke ontwerpen in houtskeletbouw verandering in.
Het bedrijf voert twee exclusieve labels gebaseerd op houtskeletbouw, het IZO- en AXE&D-label. Beide worden gekenmerkt door zeeën van licht en luxe. De huizen bestaan voor de helft uit glas, waardoor je echt het buitenleven naar binnen haalt. Door het lichte design leef je met de seizoenen mee, terwijl het stijlvolle gebruik van hout zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Alle huizen zijn naar individuele wensen aan te passen. Alles is mogelijk, waardoor het huis tot in detail gepersonaliseerd wordt en aansluit op alle wensen. Hout is een van de meest duurzame bouwmaterialen. Bomen neutraliseren een deel van de uitstoot en hout zorgt voor een gezond binnenklimaat en absorbeert binnen- en buitengeluiden. De woningen van Groupe Dunoyer voldoen aan alle isolatie- en geluidsnormen en kennen een vlot bouwproces met minder lastminute-improvisaties. Nederlandse architecten en lokale vakmensen realiseren met de houten elementen van de Groupe Dunoyer uw droomhuis.Meer informatie:
Architectuurguide
www.architectuurguide.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven