Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frieschen Bedden brengt boxspring met tien verwisselbare modules op de markt

Frieschen Bedden in Joure, dat enkel maatwerk levert, heeft een nieuwe boxspring op de markt gebracht. Volgens eigenaar Jelco Sijtsema is het een uniek exemplaar, omdat deze beschikt over tien verwisselbare modules. Het bed heeft dan ook de naam Frieschen Boxspring Modulair meegekregen."Met deze verwisselbare modules kan de klant oneindig zelf zijn ligcomfort bepalen. De losse modules zijn verkrijgbaar in vijf verschillende hardheden, per zijde beschikt de boxspring over tien losse modules.
De gestoffeerde boxspring op pootjes is 28 centimeter hoog en beschikt over een pocketvering systeem. "Op deze boxspring komt de gestoffeerde matras met de losse modules, deze matras is 20 centimeter dik. Hierop komt dan de topmatras, waarvan de kern naar eigen keuze kan worden samengesteld. De tijk is uitgevoerd door Tencell, waardoor van een optimaal comfort sprake is."

Frieschen Bedden maakt alle boxsprings en waterbedden geheel naar wens van de klant. Ze worden stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt in Friesland. "Maatwerk voor een standaard voordelige prijs", zo vat Jelco (zie foto) het samen.
Hij weet te vertellen dat zijn bedrijf Frieschen de grootste waterbedden showroom van heel Nederland heeft. "Maar ook onze boxsprings zijn goed in de showroom vertegenwoordigd."

"Het gaat bij ons niet om massaproductie, maar om een exclusief bed van uitstekende kwaliteit, gemaakt naar de wensen van de klant. Ieder mens is uniek, dus moet een bed ook onderscheidend kunnen zijn. Natuurlijk goed betaalbaar en binnen vijf weken leverbaar." 

Meer informatie:
Frieschen Bedden
Handelswei 6
8501 Joure
www.frieschen.nl