Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe collectie bestaat uit drie verschillende thema's

Homeshows Dôme Deco in volle gang

Het eerste weekend van de Homeshow Spring/Summer collection 2020 van Dôme Deco zit erop. Het waren drukke dagen in de showroom in Dilsen-Stokkem. Daar presenteert het interieurmerk ook komend weekend nog de nieuwe collectie die bestaat uit drie thema's: Intrigue, Clarity en Established. 

Intrigue
Dit thema is stylish en elegant en bevat texturen geïnspireerd op de natuur. Het kleurenpalet heeft petrol blauw en beigetinten gecombineerd met warm bruin.

Clarity
Clarity staat voor helderheid, rauwe verfijning en bestaat uit neutrale beige kleuren aangevuld met caramel en lichtblauwe tinten. 

Established
Dit thema staat voor een klassieke en sobere sfeer, warme houten elementen spelen hierin een belangrijke rol. De collectie wordt aangevuld met blauw, grijs en terracotta tinten en zwarte contrasten zorgen voor een luxe touch.

Dôme Deco staat voor ‘Cosmopolitan living’. Het merk houdt de Homeshows om hun klanten de collecties echt te laten beleven. De showroom wordt twee keer per jaar totaal veranderd en opnieuw behangen, geverfd en gestyled. Catering is aanwezig voor een hapje en een drankje. 

De showroom van Dôme Deco staat van zondag 17 tot en met dinsdag 19 november in het teken van de nieuwe voorjaarscollectie.

Bezoekers zijn welkom van 10.00-18.00 uur.

Meer informatie:
Dôme Deco
Meerkensstraat 42
3650 Dilsen-Stokkem
info@domedeco.com 
www.domedeco.com