Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van het merk Creative Cables

Bundels licht met het gepatenteerde Rose-One

Het merk Creative Cables, exclusief vertegenwoordigd in Nederland door BlueNow, introduceert de Rose-One. Dit flexibele ophangsysteem voor grote lichtbundels is beschikbaar in diverse configuraties en decoraties.

De Rose-One is een plafondkap met afdekplaat die geconfigureerd kan worden naar gelang de situatie. Er is plek voor 1 tot 15 lichtbundels en 13 soorten decoraties.

Door de opkomst van snoerlampen (een snoer + fitting + grote LED) thuis en in de horeca is er behoefte aan een systeem waar je meerdere snoerlampen kunt bundelen tot een kroonluchter van LED bronnen. Met het Rose-One systeem is dit mogelijk en kun je tot 15 snoerlampen combineren. Uiteraard is dit systeem ook gewoon te gebruiken op de traditionele manier als eenvoudige plafondkap.

De beschikbare decoraties zorgen ervoor dat het systeem zowel thuis als in bijvoorbeeld de horeca gebruikt kan worden. Door bijzondere lichtbronnen te combineren met een bedrukte plafondkap en stoffen strijkijzersnoeren biedt Creative Cables creatievelingen meer mogelijkheden prachtige en unieke lichtobjecten te maken.

Over het merk Creative Cables
Met online winkels in ruim 15 landen en 7 fysieke winkels in en buiten Europa is het een sterk groeiend merk met alle aandacht voor mooie en betaalbare verlichtingsonderdelen voor particulieren en bedrijven.

Meer informatie:
Creative Cables
www.creative-cables.nl 

Publicatiedatum: