Van het merk Creative Cables

Bundels licht met het gepatenteerde Rose-One

Het merk Creative Cables, exclusief vertegenwoordigd in Nederland door BlueNow, introduceert de Rose-One. Dit flexibele ophangsysteem voor grote lichtbundels is beschikbaar in diverse configuraties en decoraties.

De Rose-One is een plafondkap met afdekplaat die geconfigureerd kan worden naar gelang de situatie. Er is plek voor 1 tot 15 lichtbundels en 13 soorten decoraties.

Door de opkomst van snoerlampen (een snoer + fitting + grote LED) thuis en in de horeca is er behoefte aan een systeem waar je meerdere snoerlampen kunt bundelen tot een kroonluchter van LED bronnen. Met het Rose-One systeem is dit mogelijk en kun je tot 15 snoerlampen combineren. Uiteraard is dit systeem ook gewoon te gebruiken op de traditionele manier als eenvoudige plafondkap.

De beschikbare decoraties zorgen ervoor dat het systeem zowel thuis als in bijvoorbeeld de horeca gebruikt kan worden. Door bijzondere lichtbronnen te combineren met een bedrukte plafondkap en stoffen strijkijzersnoeren biedt Creative Cables creatievelingen meer mogelijkheden prachtige en unieke lichtobjecten te maken.

Over het merk Creative Cables
Met online winkels in ruim 15 landen en 7 fysieke winkels in en buiten Europa is het een sterk groeiend merk met alle aandacht voor mooie en betaalbare verlichtingsonderdelen voor particulieren en bedrijven.

Meer informatie:
Creative Cables
www.creative-cables.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven