Nieuwe productiehal wordt begin 2020 in gebruik genomen

Twee nieuwe showrooms voor RM Sanitair

RM Sanitair heeft er een gloednieuwe showroom en studieruimte bij; van LoooX en Easy Drain. Het inspiratiecentrum van LoooX in Deventer is totaal vernieuwd. Het is voor de badkamerspecialist en de consument (alleen ter inspiratie, niet voor verkoop) de ideale plek om inspiratie op te doen. 

Twee merken in nieuwe showroom
RM Sanitair heeft aandacht besteed aan beide merken. Het nieuwe ‘Experience Center’ van LoooX is ingericht met de volledige collectie. Met deze badkamercollectie creëren ze een echt woonkamergevoel in de badkamer. De showroom is ruimer opgezet en naast klanten zijn ook consumenten welkom om hun 'droombadkamerproducten' uit te zoeken. Lotte Hassink van RM Sanitair: ''Het is heel sfeervol geworden. In een oogopslag zijn de LoooX items in een complete badkamer te bewonderen”.

Daarnaast heeft Easy Drain ook een nieuwe ruimte gekregen waarin alle producten ten toon worden gesteld, dat voornamelijk als studieruimte wordt gezien. Deze wordt voornamelijk gebruikt om trainingen te geven. RM Sanitair heeft veel mooie nieuwe items. De Easy Drain Diamond was een echte eyecatcher op de laatste VT Wonen & Design beurs, waar het bedrijf aan deel nam. Lotte: ''De Easy Drain Diamond kreeg veel bekijks, wij snappen wel waarom! Ook toonden we op deze woonbeurs de nieuwste LoooX items. Onder andere onze serie mini waskommen, nieuwe sfeerverlichting en spiegels zijn erg goed ontvangen.''Nieuwbouw
In de afgelopen maanden is druk gebouwd aan een nieuwe hal, aansluitend aan het bestaande gebouw; de productiehal. Lotte: ''Er komt een groot stuk bij, dat naar alle waarschijnlijkheid begin 2020 klaar zal zijn en in gebruik zal worden genomen. Het pand is nu zo groot aan het worden en is simpelweg niet meer te missen.''

De laatste jaren is RM Sanitair uitgegroeid tot een business-to-business distributeur, productontwikkelaar, leverancier en private label specialist in de sanitair branche. 

Meer informatie:
RM Sanitair - LoooX - Easy Drain
info@rmsanitair.nl 
www.rmsanitair.nl/nl/looox
www.rmsanitair.nl/nl/easy-drain


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven