In 2019 werden er wereldwijd in totaal 33 nieuwe winkels geopend

Hästens bereid zich voor op 2020

Sinds oktober 2019 is Hästens ook terug te vinden in Möbel Hesse, het grootste wooncentrum in Hannover. De Zweedse producent van hoogwaardige bedden toont daar op 200 m² zijn producten te midden van andere hoogwaardige designmerken. 

Robert Hesse, directeur van Möbel Hesse GmbH, zegt: “we hebben voor Hästens gekozen omdat de traditie en de kwaliteitsnormen van het merk precies overeenkomen met onze waarden. Wij streven voortdurend naar verbetering en perfectie, wat de enige manier is om onze klanten altijd de beste service te kunnen bieden. Om dit te kunnen garanderen, hebben we aan de merkzijde partners nodig op wie we kunnen vertrouwen en die onze klanten een meerwaarde in het leven bieden. Hästens was daarbij de eerste keuze.”

Ralph Röhr, Country Manager Duitsland van Hästens, zegt: "de samenwerking met Möbel Hesse als een van de toonaangevende meubelzaken in Duitsland biedt de perfecte gelegenheid om onze producten te presenteren in een zeer hoogwaardige en exclusieve omgeving. Möbel Hesse met zijn eersteklas wereld is gericht op een kritisch publiek, dat wij met onze handgemaakte bedden van natuurlijke materialen willen betoveren. Het hoge niveau van merk- en advieskennis en de reputatie van Möbel Hesse waren doorslaggevend voor onze eerste aanwezigheid in een grotere meubelzaak.

Nieuwe openingen in Tübingen en Kassel
Al in september opende Evelin Sauer samen met haar man Frank Sauer, die samen leiding geven aan het bedrijf Holz + Form, hun Hästens Sleep Spa en verklaarde: "we delen de passie voor duurzaam denken en handelen en de hoge eisen die aan kwaliteit en esthetiek worden gesteld met Hästens, evenals de passie voor vakmanschap en natuurlijke materialen."

Thomas Ochmann, eigenaar van de beddenwinkel Ochmann Schlafkultur in Kassel, viert op 12 november de officiële opening met Hästens. Eerder werd er al 120 m² toegevoegd aan de showroom van 790 m² op de eerste verdieping. Het bedrijf, dat in 2006 door de gerenommeerde slaapexpert werd opgericht, ontving verschillende onderscheidingen en werd uitgeroepen tot "Bedverkoper van het jaar 2018 in Duitsland".

Nieuwe winkels en structuren
Hästens wordt momenteel 17 keer vertegenwoordigd in 15 steden in Duitsland. Daarnaast is het merk nu ook vertegenwoordigd in Oostenrijk en Zwitserland met elk 6 winkels. In 2019 werden er wereldwijd in totaal 33 nieuwe winkels geopend, tegen het einde van het jaar zullen er naar verwachting nog eens 25 winkels worden geopend - Hästens heeft nu 360 winkels, meldt Moebelmarkt.


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven