Dit is de winnaar van de ARC19 Interieur Award

Elk jaar brengt de ARC19 Interieur Award een winnaar uit. Deze prijs is een initiatief van ROHDE & GRAHL en de Architect. De ARC19 Interieur Award is de enige ontwerpprijs in Nederland van stoel tot stad. Deze prijzen bekronen het allerbeste werk van het afgelopen jaar in de categorie├źn architectuur, stedenbouw, interieur, meubel, detail, innovatie en development. Verder worden de ARC19 Jong Talent Award en de ARC19 Oeuvre Award uitgereikt.

Winnaar
De winnaar van dit jaar is Het Predikheren door Korteknie Stuhlmacher ism Callebaut en Bureau Bouwtechniek. Dat werd gisterenavond, donderdag 7 november, bekend gemaakt. De Architect meldt: ''De jury gaf aan onder de indruk te zijn van de gevoelige en fijnzinnige aanpak waarmee de architect het voormalige klooster tot bibliotheek heeft getransformeerd. Het resultaat is een gebouw met een unieke en ontroerende sfeer. Het project is een onbedoeld kunstwerk, oordeelt de jury.''

Jury
De jury van de prijs bestaat dit jaar uit Christine van Gemert (voorzitter), Annette van Baren, Hermien Beumer, Jan Raes en Afke Laarakker (secretaris).

Bekijk hier meer beelden en informatie over de winnaar

Meer informatie:
De Architect - ARC19 Interieur Award
www.dearchitect.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.