Nederlands merk komt met nieuwe luchtbevochtiger- en reiniger

Het Nederlandse merk Duux kondigt de nieuwe producten Tube en Beam aan; een Smart luchtreiniger en een Smart Ultrasone luchtbevochtiger die dankzij de Duux Smart Home app volledig te bedienen zijn met je smartphone, Google Home of Alexa. Dankzij deze app is de luchtkwaliteit overal en altijd te monitoren en te regelen.

Een te droge of verontreinigde lucht kan vervelende gezondheidsklachten met zich meebrengen, zoals irritatie van de luchtwegen, droge ogen en hoofdpijn. Helaas kunnen we met het blote oog niet waarnemen hoe droog, vochtig en schoon de lucht is. Dankzij de nieuwe producten van Duux worden deze eigenschappen wél zichtbaar en kan het binnenklimaat eenvoudig en in stijl geregeld worden.

TUBE Smart Luchtreiniger
De Tube Smart Luchtreiniger laat zien hoe krachtig de combinatie van beauty & brains is. In slechts 20 minuten reinigt Tube moeiteloos alle lucht in ruimtes tot 75m2 en met de speciale laser sensor meet hij de luchtkwaliteit en wordt de windsnelheid automatisch aangepast. De verontreinigde lucht gaat door maar liefst drie filters voor een optimale reiniging: een Pre-filter, HEPA H13 en Activated Carbon filter. De luchtreiniger heeft een indrukwekkende CADR van 550m3 per uur, wat staat voor Clean Air Delivery Rate.  Verbind Tube met de Duux Smart Home app en reinig de lucht eenvoudig en snel vanaf je bed, stoel of bank.

BEAM Smart Ultrasone Luchtbevochtiger
De Beam Smart Ultrasone Luchtbevochtiger rekent voorgoed af met droge lucht in huis. Belangrijk, want in veel huizen is de luchtvochtigheid namelijk vaak te laag (minder dan 40%) door isolatie en de verwarming. De cilindervormige Beam neemt weinig ruimte in beslag en verspreid fluisterstil een koude nevel. De voordelen van een ultrasone luchtbevochtiger zijn dat het hygiënisch en energievriendelijk is en dat de microdruppeltjes geen vlekken achterlaten. De ingebouwde temperatuursensor en de hygrometer zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid automatisch op peil blijft. Je vult de 5 liter watertank gewoon via de bovenzijde, net zo eenvoudig als de planten water geven. Voor volledige controle kan in plaats van de bijgeleverde afstandsbediening ook de Duux Home Smart App gebruikt worden.

Over Duux
Het Nederlandse merk Duux (een woordcombinatie van Dutch en Luxury) is al twintig jaar dé specialist op het gebied van luchtbehandeling. Duux gelooft in het belang van een schone en gezonde leefomgeving voor iedereen. Onze producten zorgen het hele jaar door voor gezond en comfortabele lucht in huis. Prettig om in te ademen én goed voor je gezondheid! De producten van Duux zijn ware interieurstukken en gaan perfect op in iedere ruimte. Puur Dutch Design met internationale aantrekkingskracht: onze producten zijn inmiddels in meer dan 30 landen te koop.

Meer informatie:
Duux Smart Home
www.duuxstore.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven