Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Kookplaat met geïntegreerde weegschaal

Het Italiaanse bedrijf Elica heeft onder de naam NikolaTesla Libra een nieuwe kookplaat geïntroduceerd. De kookplaat heeft een geïntegreerde weegschaal, die zelfs tijdens het koken nauwkeurige informatie geeft.

Zodra een pan op de kookplaat wordt gezet, wordt het gewicht aangegeven. De weegschaal werkt ook als de kookplaat zelf is uitgeschakeld. Naast de weegschaal komt de NikolaTesla Libra ook met een eigen afzuigkap. De afzuigkap heeft de capaciteit om vijf keer zoveel lucht af te zuigen dan dat de kookplaat aan damp af kan geven.

De NikolaTesla Libra heeft een makkelijke bediening voor de kook-, afzuig- en weegfuncties. De inductiekookplaat is vervaardigd van glas en heeft vier plaatsen voor pannen. Ook bevalt de plaat een ijzeren grill, die makkelijk te verwijderen is om te kunnen worden gereinigd.

Elica is producent van kookplaten en afzuigkappen. De producten onder het label Nikola Tesla zijn gecreëerd in samenwerking met de ontwerper Fabrizio Crisà, die al sinds 2005 regelmatig met Elica aan projecten werkt. 

Meer informatie:
Elica
www.elica.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven