Bertazzoni verkozen tot beste luxemerk

Het Italiaanse keukenmerk Bertazzoni is in een jaarlijkse index verkozen tot de beste van 138 luxemerken. De ranglijst staat vermeld in de Amerikaanse 2019 Premium Consumer Home Brands Study. Dit is een uitvoerig onderzoek, waarin onder andere een panel van experts kritisch naar de luxemerken kijkt. Ook is tijdens het onderzoek een enquête gehouden onder consumenten met een hoger inkomen. 

Bertazzoni stond op de eerste plaats in de categorie voor grotere huishoudelijke apparaten. In deze categorie werden 18 merken geëvalueerd. In alle categorieën behaalde Bertazzoni de hoogste score, een cijfer van 92,9 bij een maximaal mogelijke score van 100. Daarmee scoort Bertazzoni 65% hoger dan het merk met de laagste score.

Volgens Maurizio Severgnini van Bertazzoni UK & Ireland illustreert de vermelding in de ranglijst de toewijding van iedereen in zijn bedrijf. "Het feit dat deze erkenning gegeven werd in de VS, wat een enorme markt is met felle concurrentie en kritische consumenten, betekent dat ons succes over de hele wereld kan worden voortgezet. De erkenning van ons merk is ook erg duidelijk te zien in het Verenigd Koninkrijk. Het is iets dat we erg belangrijk vinden, zeker nu we steeds groter worden."

Bron: KBBDaily.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven