Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Voor één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland

Boekhout Bedrijfsvloeren wint award

Boekhout Bedrijfsvloeren heeft een award gewonnen voor één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De zakelijke vloerenspecialist is zes jaar geleden opgericht door Robin Boekhout. ''Wij zijn één van de weinige specialisten in Nederland op het gebied van duurzame, vloeistofdichte PVC vloeren,'' vertelt eigenaar Robin Boekhout. 


Links Robin Boekhout, rechts het pand van Boekhout Bedrijfsvloeren.

''Boekhout Bedrijfsvloeren is zes jaar geleden met veel enthousiasme opgericht", vervolgt Robin. "We moesten van ver komen. Zo had ik het eerste jaar niet eens een auto. Van Jan en alleman leende ik auto’s. Of ik nam de trein. Facturen gingen in schoenendozen. De bedrijfsruimte was gelijktijdig mijn slaapkamer.''

In de tussentijd is er erg veel veranderd. Boekhout is uitgegroeid naar een organisatie met tientallen collega’s. Flitsende CRM systemen met uitstekende automatisering, duidelijke richtlijnen en goede structuren.

Robin: ''Natuurlijk hebben we elke dag genoeg om op te lossen, maar de branding zijn we inmiddels voorbij. Ook ons klantsegment is in de tussentijd grotendeels bepaald. Wij richten ons voornamelijk op bedrijven die zich absoluut geen omzetderving of vertraging kunnen permitteren. Hierdoor hebben wij vele honderden referenties mogen opbouwen in het hogere zakelijke segment van de Benelux.''

''Onze groei is ook niet onopgemerkt gebleven bij Het Financieele Dagblad. Daarom hebben wij een award gewonnen voor één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Uiteraard zijn we hier trots op. Maar lang niet zo trots als dat ik ben op het Boekhout team. Een team om van te dromen. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je verder", besluit Robin.

Meer informatie:
Boekhout Bedrijfsvloeren
Celsiusbaan 6
3439 NC Nieuwegein
+31 (0) 88 1717 500
info@boekhoutvloeren.nl
www.boekhoutvloeren.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven