Etagon presenteert leersoorten en –kleuren.

Etagon presenteert nieuwe leersoorten en –kleuren. Een trend die je steeds vaker terug ziet komen is het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur. Denk aan staal en hout, maar een van de nieuwste noviteiten is lederen wandbekleding. Een materiaal dat levendigheid ademt en direct een natuurlijke uitstraling heeft, én perfect te combineren is met staal of hout.

Net als bij hout zijn er ontelbaar veel mogelijkheden met leer. Van een suède look tot aan ruw, stug leer. Bij Etagon zijn ze continu bezig met het verbeteren van onze producten. Tot op heden komt dit tot uiting door één leersoort die het ruwe karakter uitstraalt, maar er is meer. Interieurspecialisten komen met verfrissende ideeën die hebben gezorgd voor een uitbreiding van de collectie.

Met gepaste trots presenteren we daarom vanaf heden een complete verzameling van tientallen kleuren in diverse leersoorten. Denk aan gevlamd leer, craquelé of suède.

Over Etagon
''Bij Etagon hebben wij enorme passie voor leer. Wij zijn altijd op zoek naar het beste leer voor het interieur. Wij werken met onze eigen specialisten die elke ruimte omtoveren tot een uniek interieur.''

Meer informatie:
Etagon
info@etagon.nl
www.etagon.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven