Ook nieuwe verlichting te zien op Meubelbeurs Brussel

Haans Lifestyle showt nieuwe items in glas uit de Initials collectie

"Om met de HAANS Lifestyle producten een duidelijke en herkenbare identiteit neer te zetten, brengen we sinds 1 september jl. onze producten onder de merknaam Initials uit", laat woordvoerster Sandy van Wel weten. "Initials staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. De collectie is ontworpen en geselecteerd door ons, gemaakt onder onze supervisie en allemaal door middel van handwerk. Een tijdloze collectie die een stukje 'art-feeling' in het interieur brengen", geeft ze aan.

"Samenwerking met onze klanten vinden wij erg belangrijk", vervolgt Sandy. "Voor hetzelfde doel gaan en zorgen voor een prettig partnerschap. Met onze dealers bouwen we samen aan de bekendheid van Initials en werken we samen aan een sterk merk." 

HAANS Lifestyle zal tijdens de Meubelbeurs Brussel een aantal nieuwe items uit de Initials collectie in glas en nieuwe verlichting tonen. De glascollectie wordt ontworpen en geproduceerd in Europa. De nieuwe items binnen de glascollectie maken het mogelijk om meerdere combinaties te maken. De nieuwe serie Rattan lampen is ontworpen door Ed van Veldhoven en geeft door het model, materiaal en het handwerk een waar statement in interieurs."

De producten zijn te zien in de stand van Passe Partout: Cityhal 5 - Stand 100.

Meer informatie:
HAANS Lifestyle 
Maidstone 24 
5026 SK Tilburg 
+31 13 594 7947 
info@haanslifestyle.com
www.haans.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven