In een beperkte oplage van slechts 25 stuks wereldwijd

Dornbracht lanceert special edition douche

Dornbracht heeft tijdens de Monaco Yacht Show haar nieuwe douche product gelanceerd: de AquamoonATT - Delight Edition. Beperkt tot 25 stuks wereldwijd, biedt deze speciale editie drie handelingen die hydro-, aroma- en kleurentherapie met elkaar combineren."De douche is het resultaat van een samenwerking tussen Dornbracht en de verlichtingsspecialisten van Volatiles. De Delight Edition verbetert Dornbracht’s bekroonde AquamoonATT met de toevoeging van een imposante lichtervaring, onzichtbare bediening en nieuwe luxe designelementen. Een glinsterend glasmozaïek siert de muur van de speciale editie. Door aanraking transformeren de 6.144 briljante glastegels in een kunstwerk van licht. De glastegels bevatten bij aanraking de intuïtieve bediening voor de douche. Elke mozaïektegel is een aanraakgevoelige LED, die met een vingertop in miljoenen kleuren en patronen kan worden omgezet", vertelt een woordvoerder van Dornbracht. 

Michael Neumayr creëerde de AquamoonATT met een subtiel en minimalistisch ontwerp. Het centrale element is een koepel in het plafond. Een verborgen lichtstrook in de koepel creëert een zacht licht, dat is geïnspireerd op maanlicht. De centrale koepel van deze speciale editie is bedekt met platina. Dit wordt met de hand aangebracht door ambachtslieden die edele metalen verwerken, waardoor elke koepel uniek is. Een champagnekleurige matte affusiepijp is ook in het ontwerp geïntegreerd. De Kneipp hydrotherapie-module kan worden gebruikt voor warme en koude stralen om de bloedstroom te bevorderen en de bloedsomloop, de stofwisseling en het zenuwstelsel te stimuleren. Een aangepaste ringvormige afvoer is ontworpen om de vorm van de koepel te reflecteren, waardoor er symmetrie in het ontwerp ontstaat met tegelijkertijd een vlakke vloer zonder glooiing.

De douche bevat vier innovatieve stromingen: Aqua Circle, Tempest,  Queen's Collar en Embrace. Deze vier worden gecombineerd met licht en geur om drie choreografieën, te weten: Soothe, Nurture en Empower te creëren.

Ontwerper Michael Neumayr over zijn inspiratie: “We hebben persoonlijke plekken nodig waar we ons geborgen voelen, waar we momenten van geluk kunnen ervaren. Het harmonieuze samenspel van water, stemmingsverlichting en geur creëert dat gevoel van geluk, wanneer sensaties zoals ontspanning, revitalisatie en geborgenheid door de zintuigen worden waargenomen."

Meer informatie:
Dornbracht
www.lifespa.dornbracht.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven