Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Catellani & Smith zorgen voor gouden touch

Het Indiase restaurant Haveli is in de lente van 2019 geopend in het Duitse Kiel en biedt een interessant standpunt betreffende de Indiase eet- en wijncultuur, met een à-la-cartemenu dat traditionele gerechten opnieuw interpreteert met moderne bereidings- en serveertechnieken.

De sfeer van het restaurant is geïnspireerd op de intense kleur van curry, die altijd het hoofdingrediënt is geweest van de Indiase keuken. In overeenstemming met het concept is de verlichting van Catellani & Smith de ideale keuze voor de ruimte. De goudachtige kleur, dat een kostbaar tintje geeft aan de ruimte, komt terug in de lampen Gold Moon en Lederam W, waardoor de dialoog met de stoelen in een levendige okerkleur wordt verlengd.

De samenstelling van de Gold Moon dringt het restaurant binnen met zijn onregelmatige schijven met een opzettelijk discontinu oppervlak, die kostbare koperen krullen en kleine LED's bevatten.

Aan de andere kant verlicht een reeks Lederam W-wandlampen de muren en trekken ze een gouden omhulsel om zich heen. De twee aluminium schijven overlappen elkaar: de eerste wordt aan de muur bevestigd terwijl de tweede gedraaid kan worden, waardoor het licht dat wordt afgegeven door de LED’s tussen de twee elementen wordt gehouden.

Meer informatie:
Haveli
www.haveli.cc

Publicatiedatum: