Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cult-functies met eigentijdse lijnen en high-tech materialen

K-lab nieuwe keuken van Ernestomeda

Tijdens de Milan Design Week presenteerde het Italiaanse keukenhuis Ernestomeda haar nieuwe keuken K-lab. Deze is ontworpen door Giuseppe Bavuso en laat zich inspireren door de concepten groots en industrieel.

K-Lab is een keuken met een innovatief ontwerp, waarin ‘cult’ -functies worden gecombineerd met eigentijdse lijnen, high-tech materialen en functionele oplossingen. K-lab kan nu ook worden aangepast met nieuwe materialen en varianten: de afwerkingen Platinum, Graphite en Onyx Metallix, de gladde Nordic Oak, Black Oak en Smooth Heat Treated Oak-fineer, het elegante zilveren achtergelakte ruitpatroon voor de kozijndeuren, de nieuwe Nexus-deur met gevormd handgreepprofiel en de exclusieve Ernestomeda Zero Gloss gelakte afwerking. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor Stone+, dat zijn keukenbladen in marmer, graniet en steen, waaronder Stone + Cervino, een gebouchardeerde afwerking, de Sky Gray Marble, een semi-glanzende afwerking en de Calacatta, goud marmer in een mat gepolijste afwerking.

Stille elegantie is de sleutel tot de inrichtingsaccessoires in de K-Lab-lijn, inclusief de K-System open front-basisunits, met hun geborstelde metalen look die duidelijke accenten heeft van die grote metalen werkbanken die horen bij industriële keukens. Het K-System kan worden geleverd met uittrekbare fittingen, bijvoorbeeld laden, of vaste componenten, zoals planken. De afwisseling van vaste en lege ruimtes staat centraal in het ontwerp van deze keukens, zodat geen detail aan het toeval wordt overgelaten. Voorbeelden hiervan zijn de aluminium Nexus-deurknoppen, verkrijgbaar in de metallix of gelakte afwerkingen en de Vetrina Show ingelijste deuren, in gelakt titanium aluminium, met een fineer van Nordic Oak en transparant diamantglas, verborgen scharnieren en push-pull opening.

Er is ook een Surf-systeem van modulaire interieuraccessoires voor laden, inclusief kruiden- en messenrekken, en blik, plasticfolie en capsulehouders. Deze hebben karakteristieke verwijderbare scheidingswanden die de ontwerpopties vergroten en de meest specifieke eisen mogelijk maken. De Cook snijplank, gemaakt van Nordic Oak met een speciale groef om opslag te vergemakkelijken, heeft verwijderbare scheidingswanden die hem bijzonder veelzijdig maken en in staat zijn om aan tal van eisen te voldoen. De finishing touch is een elegante wijnopslag die naadloos in de keuken past en deze vervolgens uitbreidt, waardoor een keuken een ideale ruimte wordt voor liefhebbers van goede wijn.

Meer informatie:
Ernestomeda
contact@ernestomeda.com  
www.ernestomeda.com