Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

FAP Ceramiche presenteert nieuwe collectie wandtegels

Het Italiaanse FAP Ceramiche presenteert een nieuwe collectie wandtegels: Bloom. De wandtegels hebben een formaat van 80 x 160 cm die eindeloze toepassingsmogelijkheden hebben en de ruimte visueel continuïteit bieden.

De nieuwe collectie versiert muren met verrassende graphics en het is gemakkelijk aan te brengen. De platen zijn licht, gemakkelijk te snijden en te boren en gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij het grote formaat krijgt de muur een behangeffect met het aanbrengen van slechts drie platen tot aan het plafond, op een standaardhoogte van 240 cm.

Het keramiek heeft zowel warme witte, beige en grijze tinten als bruine en blauwe accenten. De sleutel tot dit project zijn de driedimensionale decoraties. Twee 3D-texturen, geïnspireerd door ambachtelijke afwerking, creëren bijzondere effecten. Print is een soort borduurwerk in reliëf, en Star is levendig door het creëren van een illusie van papier.

De collectie biedt ook tegels met een schilderachtig effect. De schoonheid van Bloom komt tot uitdrukking in de decoraties Dandelion, Rose en Jungle die de natuur oproepen met een mix van kleuren en materiële bewegingen, terwijl de grote panelen van Bloom Delavé een beetje van buiten naar binnen halen.

Meer informatie:
FAP Ceramiche
www.fapceramiche.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven