Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandel is onderscheidend in het meet- en montageconcept

Multilux Zonwering kijkt positief terug op de afgelopen InCoDa

MultiLux Zonwering is een groothandel in buitenzonwering voor woninginrichters en aannemersbedrijven en gevestigd in Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee. In september nam de groothandel voor het eerst deel aan de InCoDa, de vakbeurs voor de professional in woning- en projectinrichting.
Eigenaar Kees Dubbeld: ''Voor ons is de beurs een groot succes geweest. We hebben veel geïnteresseerde bezoekers gehad. Het was de eerste keer dus je weet niet goed wat je kan verwachten.''


Kees Dubbeld (links) met zoon Derrick tijdens de InCoDa '19.

Het in Goeree-Overflakkee gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in buitenzonwering en biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan terrasschermen, uitvalschermen, screens, markiezen en rolluiken.

Het is momenteel erg trendy om het binnenleven te combineren met het buitenleven. ''Binnen naar buiten halen, met bijvoorbeeld een overkapping of buitenschermen", licht Kees toe. ''Dit zien we heel veel nu. Daarnaast zijn windvaste screens ook erg trendy en dan met name in de kleur antraciet.''

Wat Multilux onderscheidend maakt van andere zonweringsbedrijven is het meet- en montageconcept. Kees: ''Wij meten bij de klant in op locatie en monteren daar de producten. Hiermee ontzorgen wij de woninginrichters zodat zij zich meer kunnen focussen op de verkoop.'' Daarnaast biedt de groothandel verkoopactiviteiten voor de dealers, dat bestaat uit diverse tools en consumentenacties. 

De InCoDa is zo goed bevallen dat Multilux al geboekt heeft voor volgend jaar!

Meer informatie:
Multilux
www.multilux-zonwering.nl
Info@multilux-zonwering.nl