Negentien vloeren in twaalf verschillende, eigentijdse decors

Parador presenteert laminaat- en Modular ONE-planken in groot tegelformaat

Onder het motto 'tegels opnieuw uitgedacht', presenteert vloerenbedrijf Parador zijn nieuwe laminaat- en Modular ONE-planken in een groot tegelformaat. De productlancering omvat in totaal 19 vloeren in 12 verschillende, eigentijdse decors.

"De grootformaat laminaat- en Modular ONE-planken van de Parador tegelcollectie 2019 zijn stil en warm voor de voeten, robuust en gemakkelijk te reinigen, geschikt voor vloerverwarmingssystemen en met een authentieke uitstraling", vertelt een woordvoerder van Parador. 

"De collectie bestaat onder ander uit beton, graniet, ruwstaal en antiek hout in het populaire Shabby chic, dat volledig in lijn is met de huidige designtrends op het gebied van vloeren. Een bijzonder hoogtepunt van de collectie zijn de vloeren met ragfijne ingewerkte ornamenten, die doen denken aan antieke tapijten", vervolgt Parador. "De grootformaat tegels met afgeschuinde langs- en kopse kanten zorgen voor een legpatroon met de charme van een echte tegelvloer. Dankzij de hoogste perfectie in druk en productie zijn vloeren gecreëerd die hun originelen op een trendbewuste manier interpreteren en overtuigen met de vele voordelen van een technisch volwassen premium product. Dankzij het beproefde klikmechanisme zijn de planken gemakkelijk te leggen en is de ruimte direct klaar voor gebruik. De lage bouwhoogte en de zwevende plaatsing maken de grote tegels tot een ideale renovatieoplossing."

De laminaattegels zijn dankzij de Aqua-Proof-kernplaat ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Bovendien is Parador laminaat robuust en bestand tegen krassen, stoten en schuren.
Ook Modular ONE is behalve duurzaam en onderhoudsvriendelijk, geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Dankzij de geïntegreerde akoestische tegenlaag en het elastische oppervlak is de vloer bovendien stil en aangenaam warm voor de voeten. Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, made in Germany en voldoet aan de hoogste eisen voor gezond leven. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.

Meer informatie:
Parador
www.paradorfloors.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.