"Koken in de frisse lucht zonder storende afzuigkap"

Bora breidt assortiment kookplaatafzuigers uit

Bora, fabrikant van kookplaatafzuigers, komt met een uitbreiding van het bestaande assortiment. "Vindt alle voordelen van de betrouwbare kookveldafzuigingen terug in Bora Basic: koken in de frisse lucht zonder een storende afzuigkap, plaatsbesparende technologie, zeer weinig geluid en hoogwaardige materialen en het model heeft een compact formaat zonder daarbij aan functionaliteit of design in te leveren", vertelt een woordvoerder van Bora. 

Bora Classic 2.0
Met de ontwikkeling van Classic 2.0 stelt Bora een flexibel en personaliseerbaar modulair systeem voor. Het afzuigvermogen wordt automatisch geregeld op basis van het kookgedrag. De centrale bedieningsunit van dit modulaire kookveldafzuigsysteem is volgens Bora ook innovatief. De nieuwe verticale slider (sControl+) garandeert een precieze bediening. 

Bora Professional 2.0
"Bora Professional was het eerste product dat de basis legde voor het Bora principe. Sindsdien is het geperfectioneerd op het gebied van innovatie, functionaliteit, eenvoud en hoge prestaties. Het resultaat is een echt, modulair high-end systeem bestaande uit zes componenten met elektrische kookplaatafzuiging en intelligente bedieningsinstructies: Bora Professional 2.0. Centraal in het systeem staan de knoppen met de user interface op het frontoppervlak: Voor het eerst zit de intelligentie in de bedieningselementen. Het aanwezige kookoppervlak en de kookzone kunnen maximaal worden benut. Daardoor behoren de kookoppervlakken en kookzones tot de grootst verkrijgbare op de markt", vertelt een woordvoerder van Bora.

Bora Pure
Bora Pure is de nieuwste productlijn. Met de ontwikkeling van de instroomsproeier is Pure een mijlpaal in de geschiedenis van Bora. De minimalistische instroomsproeier is verkrijgbaar in zes kleuren. De woordvoerder vervolgt: "Een andere functionele highlight is de regeling van de afzuiging. Het afzuigvermogen wordt automatisch geregeld op basis van het huidige kookgedrag. Bora Pure is ook op hoge vermogensniveaus uiterst stil en uitgevoerd in hoogwaardige materialen, zoals glaskeramiek van SCHOTT."

Meer informatie:
Bora
www.bora.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.