Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname van Cooper Lighting Solutions aangekondigd

Signify (voorheen Philips) heeft de overname aangekondigd van het verlichtingsbedrijf Cooper Lighting Solutions van Eaton Corporation. Het hoofdkantoor is gevestigd in Peachtree, Georgia, en is een toonaangevende leverancier van professionele verlichting, lichtregelaars en netwerkverlichting en biedt een breed scala aan binnen- en buitenproducten en -oplossingen. Met de overname wil de wereldmarktleider voor verlichting zijn positie in de Noord-Amerikaanse en de wereldwijde verlichtingsmarkt versterken.

De transactie, met een waarde van ongeveer € 1,27 miljard, zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 worden afgerond.

In april 2019 had Signify al ingestemd met de overname van WiZ Connected, de ontwikkelaar van het op WiZ Wi-Fi gebaseerde netwerkverlichtingssysteem, meldt Mobelfertigung.

In 2018 behaalde Signify, met ongeveer 28.000 werknemers en een aanwezigheid in meer dan 70 landen, een omzet van 6,4 miljard euro.

Publicatiedatum: