"Wij hebben een passie voor eten en mooi gedresseerde borden"

Gemeo biedt esthetisch en kwalitatief servies aan

Het in België gevestigde bedrijf Gemeo is ontstaan uit het idee om esthetisch, maar toch kwalitatief servies aan te bieden. Het bedrijf is opgericht door de tweelingbroers Pieter en Jeroen Gysels. "De naam Gemeo is afkomstig uit het Portugees wat tweeling betekent. Wij hebben een passie voor eten en mooi gedresseerde borden. Als industrieel ingenieurs weten we als geen ander productieprocessen te evalueren en zo de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden tegen betaalbare prijzen", vertelt Pieter. 

Met een team van designers spelen de heren in op de hedendaagse trends en proberen ze constant vernieuwing te brengen. De collectie bestaat uit drie lijnen: Wade, Serwa en Zino.

Wade
Pieter vertelt: "De Wade lijn is ontstaan uit het idee een robuust, stevig maar toch elegant design te ontwikkelen. Door gebruik te maken van neutrale kleuren is deze collectie ideaal voor alle gelegenheden. De uiterst gedetailleerde rand-afwerking maakt het geheel compleet. Het contrast tussen het de grijze en blauwe kleur zorgt voor meer diepgang in de presentatie van uw gerecht."Serwa
Serwa is een niet alledaags design met ronde vormen. Ondanks het fijne handvat ligt dit bestek goed in de hand. Serwa is volledig vervaardigd uit RVS 304 welke de allerhoogste weerstand biedt tegen corrosieve producten zoals javel. Er is een grotere hoeveelheid RVS-staal gebruikt waardoor het gewicht hoger ligt dan bij de gemiddelde bestekset. 

Zino
Gemeo Zino geeft die extra touch aan ‘standaard’ wit servies. Er is gebruik gemaakt van een geharde kleisoort. De glazuurlaag is blinkend met een oneffen structuur waardoor andere effecten ontstaan bij de presentatie van gerechten. De organische vormgeving en structuur in deze set zorgt voor asymmetrie wat volgens Gemeo de trend is de dag van vandaag. 

"Met onze persoonlijke aanpak willen we een extra service geven aan onze klanten. Gemeo tracht een aanbod te creëren zodat elke persoon zijn gading vindt binnen ons assortiment. Hierdoor spelen wij steeds in op de laatste trends. Van witte designborden tot aardse en robuuste maar toch elegante borden, kommen, mokken en kopjes", besluit Pieter.

Meer informatie:
Gemeo
Kromvendreef 7
2900 Schoten
Info@gemeo.eu 
www.gemeo.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven