Officieel erkend als het merk voor slimme verlichting

Rotterdams bedrijf stormt Forbes top 100 binnen

"We zijn super enthousiast en trots dat ons bedrijf door Forbes is geselecteerd als een van de 100 bedrijven die de SMART-industrie leidt met AIOT-innovatietechnologie", laat een enthousiaste Lynne van Zanten weten.

Haar bedrijf Calex, een A-Merk in consumentenverlichting van Electro Cirkel Retail BV, is na het introduceren van innovaties in Europa als filament LED lampen en XXL decoratieve lampen, nu ook officieel erkend als het merk voor slimme verlichting.

Tijdens de 2019 Global Intelligent Business Summit op 23 oktober in Shenzhen, China, maakte Russell Flannery van Forbes Global Media Holdings Ltd. de resultaten bekend van de Forbes AioT Top 100-bedrijven in 2019. De top 100 AioT-bedrijven excelleren op het gebied van smart home, smart life, smart scenes en als internationaal merk voor smart producten.

De selectie is gebaseerd op de totale categorie van smart producten, totaal leveringen van de afgelopen 12 maanden en de omzetgroei in smart producten. Hier komt een shortlist van 200 bedrijven uit welke vervolgens geverifieerd worden op basis van bedrijfsgegevens, invloed op de industrie, merkreputatie en de grootte van het bedrijf. Dit resulteerde uiteindelijk in de definitieve selectie van de top 100 bedrijven.

Op de "Revitalization - Building the Future of IoT Together" 2019 AI + IoT Business conferentie die op hetzelfde evenement, maar ander tijdstip plaatsvond, werd Calex met gepaste trots vertegenwoordigd door Commercieel Directeur, Will Smits. Calex werd gepresenteerd en erkend als het toonaangevende merk in consumentenverlichting op het gebied van decoratieve verlichting alsmede het merk dat smart verlichting voor de consument begrijpelijk en bereikbaar maakt. Samen met onze strategische partner in AioT, Tuya, werden de gezamenlijke ambities voor toekomstige groei en ontwikkeling gedeeld.

Meer informatie:
Calex Holland
Glasgowstraat 16-20
3047 AE Rotterdam
010 298 19 80
info@calex.nl
www.calex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven