Populair bankmodel uitgebreid met functionele modules

Bij 4x6sofa, het 'jonge zitbankenmerk zonder keuzestress', met 6 modellen in 24 kleuren voor een vaste prijs, hebben ze iets nieuws: het populaire model X6 is uitgebreid met een aantal functionele modules waardoor elke opstelling in je woonkamer nu mogelijk wordt.

Zowel in grote als in kleine huizen is de flexibiliteit van deze modulaire bank ideaal. Met slechts twee elementen creëer je al een comfortabele zitplek in een kleinere woning en benut je de zitruimte maximaal. In XL-ruimtes of voor grote families kan een U-opstelling weer heel mooi zijn, of je creëert juist verschillende zithoeken door de rugleuningen tegen elkaar te plaatsen.

De eenvoud en het overzicht blijven. De 3-zitter kost €999, de hoekbank blijft €1299,- en de opstellingen met 3 modules gaan €1699,- kosten. Heb je het geluk dat je een woonkamer hebt die meer mogelijkheden toelaat dan denken eigenaressen van 4x6sofa, Ellen Oord en Suzanne Orie,  graag met je mee.

Alle modules zijn weer in 24 kleuren verkrijgbaar en je kunt natuurlijk ook spelen met de kleuren. Zo heeft Suzanne 2 roestbruine velours modules thuis gecombineerd met een poederroze:  “ik hou van kleur en van verrassende combinaties en ik kan nu eindeloos combineren en veranderen”. Eigenaresse Ellen houdt meer van neutralere kleuren:  “Heerlijk dat we onze klanten nu al deze combinaties kunnen bieden. In onze grote showroom in Naarden staan alle modules in verschillende kleuren en opstellingen en kunnen we meedenken over de perfecte opstelling en kleur voor jouw woonkamer”.

Meer informatie:
4x6 Sofa 
contact@4x6sofa.com  
www.4x6sofa.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven