Voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer

Nulvoegkanten nieuwe variant kantafwerking

Met de TPU nulvoegkanten levert Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer nu ook een variant voor kantafwerking op het allerhoogste niveau. De kanten zijn leverbaar speciaal afgestemd op de verwerking met de laser-, hot-air of infrarood-technologie.

"Met de al bekende laser-, airtec- en infratec nulvoegkanten biedt Ostermann al vele jaren speciale, op de machinetechniek afgestemde kanten voor het creëren van de optische nulvoeg aan. De continu uitgevoerde testen garanderen de hoge kwaliteit van de producten. De nulvoegkanten worden bovendien constant verder ontwikkeld. De nieuw ontwikkelde TPU nulvoegkanten betreft ook zo'n vooruitgang."

Voordelen van de nieuwe TPU nulvoegkanten zijn:
- Extreem harde nulvoeg
- Optimale verwerking en perfect resultaat
- Uitstekende eigenschappen
- Extreem sterke hechting
- Hoge vuil-, vocht- en hittebestendigheid
- Voor kantafwerking op het allerhoogste niveau

De nieuwe TPU nulvoegkant heeft een 100% kunststof aandeel. Dit zorgt voor een extreem harde nulvoeg en een zeer hoog hechtend vermogen. Het snelle uitharden van de Premium TPU voorkomt, ook bij een hoge doorvoersnelheid, het wegvloeien van co polymeer. De voeg krimpt niet tijdens het uitharden. Door de hoge hardheid van de TPU nulvoegkant blijft, ook op lange termijn, de voeg één geheel met de kant en de plaat. Een hoge vochtbestendigheid is in talrijke testen aangetoond en bewezen. De warmtebestendigheid is met 150°C ook beduidend hoger.

Meer informatie: www.ostermann.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven