Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaans topmodel debuteert met meubellijn

"Design en interieur zijn al een tijdje mijn passie'', verteld het topmodel aan House Beautiful. Hoewel ze misschien het best bekend staat om het coveren van de covers van tientallen tijdschriften, blijkt Miranda Kerr al lang belangstelling te hebben voor design. Afgelopen weekend maakte ze officieel haar interieurdebuut met de lancering van Love.Joy.Bliss, een collectie meubels met Universal Furniture op High Point Market, de grootste meubelbeurs van de Verenigde Staten.



Tijdens de eerste ontmoeting van het topmodel en Universal Furniture kwamen gelijk 50 voorgestelde modellen ter sprake. "Als ik moest kiezen, zou ik zeggen dat de Runway-console mijn favoriet is", zegt Kerr. "Ik ben dol op de combinatie van de zachte pasteltint en de koperen basis en hoe de strakke lijnen worden afgewisseld door de driedimensionale voorpanelen." 

"Miranda had een visie voor wat ze hoopte te bereiken met deze collectie, gebaseerd op haar carrière in de mode en haar reizen over de hele wereld", zegt Universal's marketingdirecteur Neil MacKenzie.

De liefde voor kristallen van het supermodel speelde ook een rol bij de lancering; stukken rozen en helder kwarts werden door de showroom op tafels en planken van haar ontwerp gestrooid. Nog een grote invloed? Het concept van heilige geometrie, dat suggereert dat bepaalde vormen en verhoudingen heilige betekenissen hebben. De driehoek is vooral belangrijk in dit geloofssysteem, dus verschillende stukken van Kerr hebben hem op onverwachte manieren - zoals een console met een gefacetteerde voorkant of een kast met parelmoer ingelegd in een subtiele chevron.


Miranda Kerr op Instagram: ''Mijn laatste shoot terwijl ik nog zwanger was! Ik nam @hollywoodreporter mee naar mijn huis in Malibu, met enkele stukken uit mijn nieuwe Miranda Kerr Home meubelcollectie met @universalfurn. ✨ Begin volgend jaar beschikbaar! (link in bio)

Deze geometrische accenten worden gecompenseerd door zachte kleuren en zachte bekleding. De lijn als geheel is geïnspireerd door hoe Kerr graag leeft en de gevoelens die ze in haar eigen huis oproept, aldus House Beautiful.

Meer informatie:
Universal Furniture
www.universalfurniture.com