Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gericht op verf-, interieurwinkels, interieurarchitecten, schilders

Verfmerk start nieuw netwerk in Nederland

Verschillende kandidaat-agenten en -verdelers hebben zich in de afgelopen weken bij SHADE gemeld. Op 25 september jl. publiceerde Wonen360 een oproep namens het Belgische verfmerk SHADE, dat op zoek is naar agenturen in Nederland.


Johan Bak (hij ontwikkelde een unieke verfcollectie van 34 kleuren) met Manuelle Van den brande van Shade Designers’ Paint.

Directeur Manuelle Van den brande is verheugd over het aantal reacties, maar benadrukt dat zich nog meer kandidaten kunnen melden, zowel winkeliers als agenten die de exclusieve verfcollecties van professionele kwaliteit willen vertegenwoordigen. SHADE richt zich in de eerste plaats op verf- en interieurwinkels, interieurarchitecten en professionele schilders.  

FOTO'S VERNE (LINKS) EN TOM SWALENS (RECHTS)

SHADE onderscheidt zich van andere verfmerken door een unieke samenwerking met Belgische en Nederlandse designers. Vanwege uitbreidingsplannen is het bedrijf nu op zoek naar agenturen die reeds hun sporen hebben verdiend in de interieurbranche met affiniteit voor de verfwereld.
Manuelle Van den brande, de leading lady achter het verfmerk, is reeds 15 jaar actief in de sector als kleur- en verfspecialist. Haar ambitie is duidelijk: "Ik heb jarenlang mensen gelukkig kunnen maken door mee te denken over het kleurgebruik in hun woon- of werkomgeving. Dit gevoel wil ik nu vertalen in authentieke kleurenwaaiers en verfcollecties. Met SHADE wil ik anderen zin geven om te experimenteren met kleur en hun interieur zo een ziel te geven."

Bekende ontwerper en interieurdesigner Chris Mestdagh heeft voor SHADE een sterke kleurenwaaier samengesteld die in elk interieur kan toegepast worden. Ook styliste Linda Van Waesberge en beeldend kunstenaar Piet Stockmans van de studio Pieter Stockmans ontwierpen hun eigen verfcollectie. In Nederland ontwikkelde stylist, decorateur en kleurspecialist Johan Bak voor SHADE een unieke verfcollectie met 33 kleuren.

FOTO'S JAMES STOKES

Het verfmerk garandeert voor zijn volledige assortiment - van primers en lakken tot decoratieve binnen- en buitenverf - een uitstekende dekkingsgraad en vloeigehalte met respect voor mens en milieu.

Het verfmerk is dus volop bezig met de uitbreiding van zijn netwerk van verkooppunten en verwelkomt dan ook graag partners in de vorm van verf- en interieurwinkels, schilders, stylisten en interieurarchitecten.
Om dit netwerk verder uit te kunnen bouwen is SHADE op zoek naar een agent voor Nederland. "Het liefst willen wij samenwerken met een agentuur dat al een aantal jaren actief is in de interieurwereld met affiniteit voor de verfwereld." 

Meer informatie:
SHADE Designers’ Paint
www.shade.be
info@shade.be

Manuelle Van den brande
0032 498 191 763.