Nieuw in de Piet Boon collectie

Badkuip Cocoon uit een massief stuk marmer

Piet Boon heeft voor Cocoon een badkuip ontworpen. Opvallend is dat deze gesneden is uit één massief stuk marmer. De onopvallende kenmerkende vorm van Piet Boon is te vinden aan de afgeronde randen en het optionele houten planchet op de verzonken binnenrand. De collectie wordt nog uitgebreid met een massieve natuurstenen waskom en kolom. 

Cocoon werkt nauw samen met studio Piet Boon, een van Nederlands meest gerenommeerde ontwerp bureaus. Piet Boon ontwerpt hedendaagse architectuur, interieur en op maat gemaakte producten voor de internationale luxe markt.

Piet Boon is verantwoordelijk voor de nieuwe Cocoon kranen, douches, wastafels en badkamer-meubels collectie. De Piet Boon kranen en douches hebben een kenmerkende vorm hebben en zijn leverbaar in Gunmetal Black, Raw Copper en mat geborsteld roestvrij staal afwerking. De kranen ademen geavanceerde eenvoud uit doordat de 1-greeps mengkranen over 2 assen te bedienen is.

De wasbakken worden gemaakt van kostbaar marmer, Corian en natuursteen in combinatie met high-end badkamer kasten gemaakt door keuken producent Warendorf.

Meer informatie:
ByCocoon
www.bycocoon.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.