Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tien vintage design objects

Interieurarchitect brengt roterende collectie uit

Met inmiddels 10 jaar ervaring als interieurarchitect en samenwerkingen met gerenommeerde architecten, vastgoedontwikkelaars en particuliere klanten, timmert Roel Haagdoren flink aan de weg. Onlangs heeft hij een roterende selectie van 10 designstukken samen gebracht in een soort digitale galerij. 

"Omdat ik op rommelmarkten of veilingen steeds weer verliefd word op bijzondere objecten van inspirerende ontwerpers uit de 20ste eeuw, heb ik een kleine collectie van originele vintagestukken opgebouwd. Passie noemt dat dan of beroepsmisvorming", vervolgt Roel lachend. "Dat kan gaan over een sofa, verlichting of kleine decoratieobjecten. Een erg zeldzame magazinehouder van Mathieu Matégot, een Franse designer, is de eerste boosdoener geweest die mijn hart zo snel deed slaan op een rommelmarkt. En van het één kwam het ander."

"Als interieurarchitect komen die objecten regelmatig van pas in de interieurs van mijn klanten. Sinds kort breng ik daarom een roterende selectie van 10 stukken samen in een soort digitale galerij (Instagram, Facebook en LinkedIn). Telkens als er een stuk verkocht wordt, vul ik het opnieuw aan tot 10 items. Vandaar de werktitel:10 vintage design objects."

"Van een nieuwe keuken of badkamer, advies bij meubelaankopen of kleur- en materiaalkeuzes, tot het ontwerp, de planning en coördinatie van grondige renovatieprojecten kan men bij mij terecht", vertelt Roel. "Begin 2017 bracht ik een eigen collectie klein meubilair uit onder de naam PUSH collection."

Meer informatie:
Roel Haagdoren
rh@roelhaagdoren.be 
www.roelhaagdoren.be
www.10vintagedesignobjects.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven