GROHE Icon 3D-kranen geïnstalleerd in eerste onderwaterrestaurant van Europa

GROHE's Icon 3D-assortiment, een verzameling 3D-geprinte kranen, is onlangs geïnstalleerd in Under - het eerste onderwaterrestaurant in Europa.

De kranen, die uit GROHE's Atrico Icon 3D-assortiment komen, hebben een ultradunne uitloop en een holle binnenkant waardoor de waterstroom eruit ziet als een optische illusie.

GROHE heeft gesuggereerd dat dit bijzondere ontwerp waardevolle bronnen bespaart. Het bedrijf gelooft dat het assortiment een nieuwe interactieve waterervaring introduceert, die goed bij het restaurant past.

Jonas Brennwald, plaatsvervangend CEO van GROHE AG en CEO van LIXIL Water Technology EMENA, zei: "Under is een mystieke plek. Buiten heb je het ruige Noorse landschap en dan duik je het restaurant in met zijn fascinerende sfeer en speciale verlichting.

“Eten op de bodem van de zee met dit ongelooflijke uitzicht is echt een unieke ervaring. Ik ben trots dat we nog een magisch moment kunnen toevoegen met onze 3D metaal geprinte kranen GROHE Atrio Icon 3D."

Stig Ubostad, de eigenaar van Under, voegde eraan toe: "In het Noors betekent het woord 'under' ook 'wonder'. Dit is wat we hier hebben gemaakt, en we zijn ook trots om als een van de eersten het wonder van een 3D metaal geprinte kraan van GROHE op onze fantastische locatie te hebben.”

Bron:Kbbdaily


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven