Bedrijf in Weesp moet eind dit jaar de deuren sluiten

"Zijn we slachtoffer van ons eigen succes?"

Eind dit jaar gaan de deuren dicht. Voor algemeen directeur Marcel Veeneman is dit niet te bevatten. Hij voelt de genomen beslissing als het slachten van de kip met de gouden eieren, want het gaat volgens hem enorm goed.

In een interview met ZonvakMagazine vertelt Marcel Veeneman dat de Nederlandse vestiging van Stobag, die in Weesp is te vinden, per 31 december van dit jaar haar deuren moet sluiten. Volgens Veeneman, ceo Noord-Europa voor het bedrijf, een onbegrijpelijke beslissing. "Het gaat enorm goed met Stobag Noord-Europa, we hebben alle jaarbudgetten al in augustus gehaald. Beter kan eigenlijk niet, en toch wordt deze beslissing genomen. Waarom een perfect lopende vestiging sluiten? Zijn we slachtoffer van ons eigen succes? Het is een besluit dat om strategische redenen is genomen vanuit het hoofdkantoor in Zwitserland en waarbij ook geen opening meer was om de vestiging in Weesp toch aan te houden", vertelt hij de redactie van ZonVakmagazine.

Het huidige Stobag-team in Weesp zal tot het einde van dit jaar volledig operationeel blijven om de transitie naar de nieuwe situatie in 2020 voor alle partijen goed af te ronden, meldt Veeneman in een persverklaring.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven