Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na bijna 90 jaar einde aan familiebedrijf Brok

Het is 87 jaar geleden dat vader Frans Brok een meubelmakerij begon. Dag en nacht was hij aan het werk in zijn werkplaats aan de Oude Postweg in Hengelo. Anno 2019 zit Brok Interieur nog steeds in Hengelo. Maar na bijna 90 jaar komt er een einde aan het familiebedrijf. Dat wil zeggen: het echtpaar Jeroen en Joke Brok stoppen ermee.

De zaak is verkocht aan Astrid Knoef, Ruurd de Vries en Jeffrey Blikman. Zij zijn al vele jaren verbonden aan Brok Interieur. Op zondag 27 oktober van 12.00 tot 17.00 uur stellen de nieuwe eigenaren zich voor en dan wordt er ook afscheid genomen van Jeroen en Joke Brok (zie foto). Dat meldt dagblad Tubantia.

Opvallend is dat ondanks het bijna 90 jarig bestaan pas de tweede generatie Brok in de zaak zit. Jeroen Brok heeft liefst 43 jaar de zaak gedraaid, zijn vader 44 jaar.  Brok Interieur zit in het hogere koopsegment. Er werken dertien mensen in vaste dienst. Daarnaast doet het bedrijf op zzp’ers, die ook hun diensten aan het bedrijf leveren.  

Bij Brok Interieur staat Brok Wonen centraal met designmeubelen van o.a. Leolux, Montis, Bert Plantagie, Arco, Pastoe en Designonstock. Bij Brok Textiel vloerbedekking, PVC vloeren, gordijnen en raambekleding. Naastgelegen is Brok Slapen met  Auping, Pullman en Carpe Diem. 

Lees het complete artikel hier.