Nieuwe winkel in Zwolle telt 2000 m2 aan wooninspiratie

Goossens wonen & slapen is nu te vinden in 17 steden met 20 filialen, waaronder 2 in België

De 65 jarige Goossens wonen & slapen heeft afgelopen zaterdag een nieuw filiaal in Zwolle officieel geopend. De nieuwe winkel op woonboulevard Zwolle telt 2000 m2 aan wooninspiratie. Volgens de directie is het een toonaangevende winkel in de woonbranche, omdat hier meteen het nieuwste strategisch storeconcept van Goossens in is verwerkt en er o.a. gebruik is gemaakt van de laatste trends en de nieuwste technologieën op de winkelvloer. Daarnaast heeft de woonzaak de beschikking over een groot inspiratie- en adviescentrum.

Afgelopen jaar heeft Goossen volop geïnvesteerd in haar online store. "Maar we ervaren dat onze fysieke winkels, waar klanten de producten daadwerkelijk kunnen ervaren en persoonlijk advies kunnen inwinnen bij onze experts zeer gewaardeerd worden bij onze klanten, liet algemeen directeur Bart Goossens eerder optekenen. Het bedrijf zet in op een landelijke dekking van fysieke winkels. "Om onze omnichannel strategie meer kracht bij te zetten", verklaart Goossens. “Het nieuwe filiaal is gericht op de toekomst en wensen van de consument in oost-Nederland.”  

Nuenen
Een week eerder, zaterdag 5 oktober werd de vernieuwde Inspiration Store in Nuenen feestelijk geopend! Met 14.500 m² woon- en slaapinspiratie, een groot adviescentrum en de laatste technische snufjes en innovaties is alles erop gericht om de zintuigen van de consument te prikkelen. Wethouder Hetty Tindemans knipte het lint door om het nieuwe storeconcept officieel te openen. 

Bart en Maayke Goossens met wethouder Hetty Tindemans (midden).

Met de winkel in Zwolle en een te realiseren filiaal Groningen is Goossens in 2019 te vinden in 17 steden met 20 filialen, waaronder twee in België.

Meer informatie: www.goossenswonen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.